Workshops

Je kunt kiezen voor individuele coaching, maar ook als groep zijn er diverse opties in workshopvorm. Zie hieronder enkele mogelijkheden. Voor teambuilding en dergelijke: neem contact op om een workshop op maat samen te stellen.

 

Liefdesspecial voor stellen

Jij wilt investeren in je relatie en wilt weten hoe je de ander gelukkig kan maken en andersom. Ontdek wat jouw liefdestaal is en die van je partner! Aan de hand van een liefdestalen test gaan we op een ontspannen manier in gesprek.

Tijd: 2 uur/ prijs € 119,00 (voor 2 personen)

 

Vriendinnenspecial

Wist je dat het belangrijk is te weten wat jouw liefdestaal is? en die van je vriendin of een andere relatie? Tijdens deze workshop ontdek je waar jij gelukkig van wordt en leer je ook waar een ander behoefte aan heeft. Een investering voor je leven!

Tijd: 2 uur/ prijs € 119,00 (voor 2 personen), iedere persoon extra: € 35,00

 

Workshop succesvolle persoonlijkheid

Hoe kun je jezelf en anderen beter begrijpen? Wat is jouw kracht en wat zijn jouw zwakke kanten? Aan de hand van een mini disc-persoonlijkheidstest krijg je een goede weergave van hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit. Natuurlijk gaan we met elkaar in gesprek hierover. Inhoudelijk en ontspannen en zeer waardevol voor jezelf (en voor je omgeving).

Tijd: 2 uur/ prijs € 35,00 p.p., minimaal 4 personen

 

Workshop kleur, stijl en karakter

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Tijdens deze workshop ontdek je hoe je communiceert door middel van je kleding en wat dat zegt over jouw karakter en persoonlijkheid. Na de presentatie ga je met elkaar in gesprek. Hoe kom je over op de ander en wat leer je van elkaar? In plaats van de gespreksronde kun je ook kiezen voor een korte persoonlijke kleur- of stijlcheck.

Optie 1 voor minimaal 4 personen: workshop incl. gespreksronde: 2 uur/ prijs € 35,00 p.p.

Optie 2 voor minimaal 4 personen: workshop incl. korte persoonlijke kleur-of stijlcheck: 2-4 uur (afhankelijk van het aantal personen)/ € 35,00 p.p. (zie voor meer info en een uitgebreid kleur- en/ of stijladvies ook: www.carolienluitjes.nl)

 

Interesse/ afspraak maken?

Vul je gegevens en vraag in of bel met Carolien: 033-4893280